I'm back!

Förlåt!

Jag har inte varit aktiv här på ett tag, varför vet jag inte riktigt, haft lite stök på jobbet, mycket att göra, min kollega har sagt upp sig samtidigt som jag funderar på när ska jag "kläcka" min nyhet. Det är vi två och vi har jobbat ihop i fem år, så våra chefer kommer inte bli supernöjda när jag avslöjar mina nyheter! Med andra ord har jag 5 månaders upplärning framför mig och det är INTE kul. Jag har en administrativ tjänst.

Annars mår jag superbra! Känner mig otroligt ogravid, har inte gått upp ett endaste hekto, inte lika trött längre, illamåendet kan jag hålla i schack om jag äter ordentligt. Har dock börjat gå upp varje natt för att kissa, vilket jag ALDRIG gör annars.

Numera är jag gravid i vecka 13, så det är ganska safe. Ska nog vänta till efter ultraljudet i vecka 18, innan jag berättar för min chef, om det inte har börjat synas supermycket. Jag har fortfarande mina vanliga kläder, men har köpt lite mammabyxor på Ellos och Polarn & Pyret för de är kända för att ha långa ben, och jag är lång.

Hur gör ni med jobbet? När ska ni berätta? Har ni berättat?

Vecka 10.

Gick in i vecka 10 igår. Helt fantastiskt, nu är det bara ett par veckor kvar tills jag kan outa nyheten.  Jag längtar. Dock kommer mitt arbete bli ett litet problem. Vi är två stycken på min avdelning som har jobbat ihop ungefär 5 år. Vi kommer otroligt bra överrens. När hon fick veta att jag var med barn, började hon söka jobb, eftersom hon inte ville bli "lämnad", vi trivs inte superbra på jobbet, men vi har alltid haft varandra. Hon sa upp sig häromdagen. Och jag kommer outa min "nyhet" i slutet av april/början av maj. Körigt för chefen, men det kan inte komma som en chock.

Annars mår jag bra, har lite värk i magen och i huvudet till och från, inskrivning om en vecka och idag ska vi handla till påsken samt nya utemöbler till landet.

RSS 2.0