Progesteron.

En fråga; jag ska ta en kur med progesteron-vagiatorer nu. 60 "tabletter" 3 gånger om dagen. Jag ska ligga ner 30 minuter i samband med införandet. Jag har ett 8-17 kontorsjobb och har inte möjlighet att vila på jobbet.

Hur gör ni? Tar ni dem iaf och halvligger vid skrivbordet? Eller tar ni dem direkt när ni kommer hem? Jag funderar på att ta dem i rektum på dagtid, ska inte bli så kletigt och de tas upp av samma slemhinna?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Jag har gjort min andra IVF på RMC i Linköping i torsdags med återföring i lördags. Håller på med Progesteron för fullt. Jag studerar och kan inte heller lägga mig ner mitt på dagen i skolan. Förra gången jag gjorde IVF jobbade jag och kunde inte heller ligga. Jag har gjort så att jag har tagit vaggisen mitt på dagen precis innan lunchen är slut och sedan sätter jag mig och försöker sitta ganska still en halv timme. Det har funkat för mig. Verkar som en del inte ens blir tillsagda att ligga ner en halvtimme och dessutom har jag hört attså snart den smälter så frigörs hormonet. Det som rinner ut är bara överflödet av själva vaggisen...men jag är ju inte 100% säker! Vet i alla fall fler som inte ligger under mitt på dagen och det har funkat! Så du kan nog vara lugn! Stort lycka till!



2012-02-15 @ 19:02:14
Postat av: langtanefterliten

Tack! Ska ju tillbaka imorrn, så då kan jag passa på och fråga igen. Hoppas att embryot bygger bo hos dig för fullt nu. Lycka till med allt!

2012-02-15 @ 22:21:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0